miraDry Behandeling: Ook voor stinkende oksels

Heb je niet alleen last van overmatig zweten maar stoor je je ook aan de geur van je oksels? Een nare okselgeur kan, ondanks dat je een goede persoonlijke hygiëne hebt en je regelmatig je kleren verschoond, toch ontstaan. Gelukkig is er een definitieve oplossing; een behandeling met de miraDry weet namelijk niet alleen overmatig zweten op te lossen, het verhelpt ook de onaangename geur onder je oksels. Lees je mee?

De Oorzaak van stinkende oksels

Het kan zijn dat bij jou de omzetting van de zweetbestanddelen in geurstoffen extra plaatsvindt. De ene persoon heeft hier meer last van dan de ander. Het kan hiernaast ook te maken hebben met de verhoogde zweetproductie en een hoog aantal apocriene zweetklieren. Je ziet dus met name een lichamelijke oorzaak.

Deodorant

In veel gevallen kun je penetrante geurtjes goed verhelpen met een antibacteriële deodorant, een anti-perspirant of is het scheren van de oksels al voldoende. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je zeker de miraDry behandeling overwegen.

Het voordeel van een miraDry behandeling: een permanente niet chirurgische oplossing

Bij een miraDry behandeling worden de zweetklieren definitief uitgeschakeld. Meestal volstaat slechts 1 behandeling, 92% van de cliënten ondergaat bij MediDerma slechts 1 behandeling. Het behandelresultaat is blijvend en de hersteltijd is kort. Dat maakt de behandeling zo populair.

Overweeg je een miraDry behandeling?

We hebben al ontzettend veel mensen blij kunnen maken door middel van de miraDry behandeling. We weten als geen ander hoe overmatig stinkende of zwetende oksels je dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Omdat het resultaat zo enorm is, voeren deze behandeling daarom graag uit.

Wil je weten wat onze klanten zeggen over de miraDry behandeling bij MediDerma? Kijk dan eens bij onze Google reviews.

Voordat we tot behandeling over gaan, kom je bij ons op consult. Woon je ver weg, dan kan dit consult ook telefonisch plaatsvinden. We bespreken jouw klacht en vertellen je alles over onze werkwijze.

Ben je geïnteresseerd? Je kunt hier een afspraak maken voor een gratis consult.