Een positieve bijkomstigheid van de miraDry behandeling: Okselhaar is passé

Wat niet iedereen weet, is dat door de miraDry behandeling een sterke, blijvende, haarafname te zien is. Voor veel mensen een mooie bijkomstigheid. Hoe dit werkt en hoe sterk deze afname is, leggen we uit in deze blog. Lees je mee?

Heb je last van ongewenste okselhaar én overmatig okselzweet? Stel de laser nog maar even uit

Haarzakjes liggen op dezelfde hoogte in de huid als de zweetklieren. Dit betekent dat een miraDry behandeling ook vele haarzakjes vernietigt zodat deze definitief geen haar meer kunnen produceren. Het klinkt misschien wat intens maar het is geheel veilig.

1 miraDry behandeling staat ongeveer gelijk aan 3 laserontharingsbehandelingen met een haarafname tussen de 40-60%. En daar waar een IPL-apparaat of een laser geen resultaat geeft op haren met weinig of geen pigment, schakelt de miraDry deze haartjes ook uit. Een mooie bijkomstigheid dus als je je okselhaar regelmatig verwijdert en eventueel denkt aan laserontharing van de oksels.

miraDry behandeling alleen voor ontharing van de oksels raden we af

Mocht je geen last hebben van overmatig zweet en overwegen om de miraDry behandeling te laten doen om sneller van je okselhaar af te zijn, dan raden we dit af. De miraDry behandeling is een ingrijpende behandeling waar een plaatselijke verdoving bij komt kijken. Ook is er een hersteltijd; na de behandeling heb je last van opgezette oksels en het duurt een paar dagen voordat de oksels weer normaal aanvoelen. Ook is een miraDry behandeling kostbaarder dan een laserbehandeling. Een miraDry behandeling zullen wij dus niet aanraden voor alleen permanent ontharen.

Meer weten over de miraDry behandeling? Plan een vrijblijvend consult

Heb je interesse in een miraDry behandeling? Wil je voorgoed afscheid nemen van jouw overmatige okselzweet en zonder okselzweetzorgen door het leven gaan? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. We kunnen dit consult eventueel ook telefonisch voeren. Tijdens het consult kun je ons meer over je klacht en wens vertellen en lichten we alle ins en outs toe over de behandeling. Zo weet je precies wat je te wachten staat en kun je een weloverwogen keuze maken.

Of de miraDry behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar, lees je hier