Daarom een miraDry behandeling bij MediDerma

✓ Best beoordeelde huidtherapiepraktijk van Nederland

En daar zijn we beretrots op. Gemiddeld scoren we al jaren op rij hogen dan een 9.5 op ZorgkaartNederland. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland en is de grootste ervaringswebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg.

✓ Expertisecentrum voor okselzweetbehandelingen

MediDerma biedt 3 verschillende behandelingen tegen zweetoksels. Naast iontoforese (tegen hand- en voetzweten) bieden wij ook botulinetoxine behandelingen aan om zweetoksels tegen te gaan. Deze behandeling wordt toegepast door dermatoloog dhr. Kemperman of mw Brandsen. 

✓ MediDerma bestaat al meer dan 25 jaar

Onze huidpraktijk bestaat al meer dan 25 jaar. 25 jaar expertise dus. Met het team van 20 huidtherapeuten delen we kennis en inspireren we elkaar. 

✓ In samenwerking met dermatologen

Wij hebben een nauwe samenwerking met dermatoloog Mw. R.E. Brandsen en Dhr. P.M.J.H. Kemperman. Wekelijks delen we kennis en ervaringen met elkaar.

Beste huidpraktijk

✓ Bij MediDerma ben je de schaamte voorbij!

Vaak horen we dat cliënten het een behoorlijke stap vinden om een afspraak te maken omdat zij zich schamen voor hun zweetoksels en eventuele geurtjes. Gelukkig horen we vaak dat de schaamte snel verdwenen is als er een voet over de drempel wordt gezet. 

✓ Uitgebreide voorlichting vooraf

Wij hechten veel waarde aan eerlijke informatie vooraf. We beoordelen of de miraDry voor jou de meest geschikte behandeltechniek is om jouw zweetoksels tegen te gaan. Je krijgt uitgebreide informatie over de behandeling, mogelijke bijwerkingen of risico’s en ontvangt alles op schrift. 

✓ Uitstekende nazorg

We bieden, ook in de avond, nazorg aan via whatsapp. Zo kun je bij vragen altijd contact opnemen, ook buiten kantooruren. Ook word je de dag na de behandeling gebeld om te informeren hoe het gaat. Na de behandeling kun je best wat ongemak ervaren, daarom vinden we het fijn dat je ons te allen tijde kan bereiken.

✓ Garantie

In 92% van de gevallen is slechts 1 behandeling voldoende. Mocht het nu zo zijn dat een derde behandeling nodig is, dan bieden wij als enige praktijk in Nederland een 3e behandeling kosteloos aan

✓ Gespreid betalen

MediDerma biedt zonder bijkomende kosten een mogelijkheid tot gespreid betalen

 

Vraag een gratis consult aan

De huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden van jouw okselzweet. Informeer via receptie@mediderma.nl of 0299-436734 naar de mogelijkheden.